alla är högt över staden

Okej, jag hade seriöst glömt att jag hade blogg för jag hade seriöst glömt hur jobbigt det var att bara vara i skolan. Hur mycket information som helst så ajg är helt seg i skallen nu. Gosh. Men, ja, ny skola blablabla allt det där. Kulturama verkar bra, fast allt skulle typ verka bra med tanke på hur sjukt dålig Kvarnberga var. Hade inte så mycket att jämföra mer. Nu ska jag sova. Ja, klockan 20 över nio.

-

Kom precis hem från Grönan efter och ha sett Magnus Uggla. Kan bara säga att det var SÅ JÄVLA FETT.

If you call me at all don't tell me that I'm ordinary


vi dör alla ensamma

2011. Tycker dock om denna bild.
Jag har haft en sådan jävla träningsverk sen i måndags HAHA varför är jag så jävla otränad? Men ja, även fast detta var jag ute och powerwalkade en timme idag och kände mig jäkligt duktig. Sen försökte jag städa rummet men jag pallade bara ställa tillbaka en sak. Lazy Camilla is being lazy. Sen har jag mest suttit och fangirlat över Austin Carlile (dvs vad jag gör varje dag) och uppdaterat facebook även fast det aldrig händer något där och jag hatar facebook.

this is the last time we come around, we can´t pretend we´re having a good time

 
I´m not amused this scene is a joke,
I´m surrounded by judgmentalism
It makes me nauseous to witness this sick masquerade,
I´m a ghost in a way I´m not existing at all.
 
Shallow wery beautiful people are dancing,
trying really hard to fit in.

och det var nog lika bra

Det finns dom som tror på andra
Och andra som tror på mig
Men jag kunde bara inte se
Det dom andra såg hos dig
Och det var nog lika bra

vi är som vi är tänkta att vara

Av någon anledning har jag typ hur asmånga fler läsare än vanligt. Och jag vet inte varför men jaja palla bry sig. Idag var jag inne i  stan med Sabina, vi kollade skor m.m. Sen gick jag till gymmet på kvällen JA. Körde påriktigt för första gången och jag har nu ont i hela kroppen. Åh vad hemskt roligt. Men vill man va fin får man lida pin. Hatar ordspråk. Verkligen.

när vi bara snöar bort

Posar i sängen
Och det är officiellt inte min födelsedag längre. Eller igentligen kommer det vara min födelsedag på söndag igen för mamma var inte hemma idag så vi firar då och blablabla. Men. Jag och pillan var hembjudna till Amanda för middag och det var mycket trevligt. Och jag fick presenter av Amanda och Pillan TACK SÅ MYCKET och sen gick jag hem och lagade våfflor. För typ 20 min sen. Våfflor mitt i natten? Hells yeah!

RSS 2.0